Incepe programul "Litoralul pentru toti", editia de toamna

Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.),  Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) si patronatele de pe Litoral lanseaza programul „Litoralul pentru Toti”, editia de toamna 2012.

 

           Tarifele pentru aceasta editie (02.09 – 01.10. 2012 –  sejur 6 nopti/persoana) au ramas nemodificate fata de editia precedenta, si pornesc de la :

549 lei – Hotel 5 * cu mic dejun 

439 lei – Hotel 4*  cu mic dejun  

379 lei – Hotel 3*  cu mic dejun  

279 lei – Hotel 2*  cu mic dejun  

240 lei – Hotel 3*  fara mic dejun

209 lei – Hotel 2*  fara mic dejun

179 lei – Hotel 1*  fara mic dejun

 

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti / persoana pornesc de la:

695 lei : Hotel 3*

795 lei : Hotel 4*

895 lei : Hotel 5*

Asa cum s-a procedat de fiecare data, turistii care  cumpara acest pachet beneficiaza de un VOUCHER DE ATRACTII ( intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din Constanta: Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie). Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizitionarea pachetului turistic, de la orice agentie A.N.A.T. din tara.  Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT si FPTR.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*