S-a dat startul Jocurilor sportive pe plajă

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a participat, marţi, la festivitatea de deschidere a celei de-a zecea ediţii a Jocurilor sportive pe plajă. Anul acesta, evenimentul organizat de Clubul Sportiv Mangalia se desfăşoară pe plaja din loalitate, în perioada 21 august – 2 septembrie.

În cuvântul de deschidere, primarul a mulţumit organizatorilor pentru implicare şi a încurajat sportivii prezenţi, cărora le-a urat succes în plan competiţional. „Sunt un iubitor al sportului şi vreau ca oraşul nostru să se afirme de acum înainte prin organizarea cât mai multor evenimente de acest fel. Primăria Mangalia se va implica activ în susţinerea tuturor categoriilor de discipline sportive şi în promovarea tinerelor talente, atât în domeniul sportului, dar şi în alte domenii precum cultura sau educaţia”, a subliniat Cristian Radu.

Potrivit reprezentanţilor Clubului Sportiv Mangalia, la ediţia din acest an a Jocurilor sportive pe plajă participă aproape 1000 de sportivi amatori din toată ţara, aproximativ 250 dintre aceştia fiind din Mangalia. În cadrul programului, vor fi organizate Campionatul naţional de lupte pe nisip, Cupa României.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*