Realitatea TV: Se desfiinteaza Callatis Mangalia

Potrivit Realitatea TV, Callatis Mangalia, club care în 2013 ar fi împlinit 50 de ani de existenţă, se va desfiinţa.
„Clubul se va desfiinţa şi dacă nu se va putea prelua o echipă din Liga a 3-a, fotbal în Mangalia va fi doar în Liga a 4-a. Au existat discuţii cu cei de la Eolica Baia pentru a evolua în Liga a 3-a, dar nu s-au concretizat, iar mâine vom purta discuţiile finale cu un alt club din Liga a 3-a. Dacă nu se va ajunge la un acord, atunci fotbalul în Mangalia va mai exista doar prin Grupul Şcolar Ion Bănescu care activează în Liga a 4-a. Primăria doreşte înfiinţarea unei echipe care să se numească Municipal Mangalia, dar acest lucru nu va fi posibil decât din sezonul 2013-2014. Momentan au mai rămas 10 jucători care şi-au manifestat dorinţa de a evolua în Liga a 3-a dacă se va putea, dar dacă mâine nu vom ajunge la un acord cu acea echipă, atunci toţi jucătorii vor fi liberi să plece unde doresc. În ce mă priveşte, voi continua la Mangalia doar în Liga a 3-a”, a declarat antrenorul Mugurel Cornăţeanu.

Revenită sezonul trecut în Liga a II-a după o pauză de cinci ani, formaţia din sudul litoralului reuşise un sezon foarte bun, încheind campionatul pe locul 6 sub conducerea fostului jucător de la Farul şi Steaua (campion în 1997-1998), Mugurel Cornăţeanu. De-a lungul timpului, Callatis Mangalia a mai fost pregătită de antrenori precum Mihai Stoichiţă (1991-1992), Constantin Gache, Imilian Şerbănică, Eric Linkar, Cristi Cămui sau Marin Barbu.

Pentru Callatis au evoluat în anii 1990 şi doi foşti jucători ai Stelei, Adrian Bumbescu şi Ilie Bărbulescu.

(sursa: Realitatea.net)

4 Comments

  1. Incredibil! Acum am aflat ca cel care a semnat desfiintarea echipei este chiar primarul Radu! Rusine! A facut prea multe si asta ii ramasese?! N-a miscat un DEGET pina acum pt Mangalia! Jalnic!

  2. Ce nu au reusit 2 primari moldoveni a reusit unul care cica a copilarit pe aici.unul care daca copilarea pe aici sigur se ducea la stadion si nu facea treaba asta atat de usor.daca incepe cu explicatii de genul reduceri si alte blabla-uri de astea e de tot rasul incruntatul asta de primar!cum sa desfiintezi,ma,echipa orasului??????baaaaaaaaaaaaaaaaaa incruntatule!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*