28 martie 2024

Taner Reşit, primarul comunei Tuzla: „La Multi Ani tuturor românilor, cu ocazia sărbătorii noastre naţionale!”

Primarul comunei Tuzla, Taner Reşit, urează tuturor cetăţenilor localităţii sale, un călduros la Multi Ani! şi le transmite următoarul mesaj: „Astăzi, România și românii sărbătoresc cea de-a 103-a aniversare de la actul istoric din 1 Decembrie 1918. Marea Unire a fost şi rămâne pagina cea mai sublimă a istoriei româneşti. Măreţia ei stă în faptul că desăvârşirea unităţii naţionale nu este opera niciunui om politic, a niciunui guvern, a niciunui partid, ci este fapta istorică a întregii naţiuni române. Istoria din acel moment ne învaţă că putem să răzbim în momente grele numai cu solidaritate şi coeziune, prin definirea coerentă a interesului naţional.
Cu acest prilej al Zilei Naționale a României, împreună cu consilieri din Consiliul Local al comunei Tuzla, am depus coroane de flori la Monumentul Eroilor Revoluției din 1989, precum și la bustul ctitorului bisericii Sfânta Ecaterina, Mihail Kogălniceanu, aflat în curtea parohiei din centrul comunei, cinstind astfel jertfa și devotamentul eroilor și a înaintașilor noștri.
Astfel, mă adresez tuturor concetățenilor, românilor de toate etniile, urându-le felicitări, sănătate, prosperitate și unitate cu ocazia sărbătorii noastre naţionale!”.