19 aprilie 2024

Trafic îngreunat pe bd. Tomis din mun. Constanța!

Astăzi – 10 ianuarie 2022, conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 293, a înregistrat o avarie. Echipele de intervenție RAJA S.A. au încercat remedierea acesteia cu conducta sub presiune, însă având în vedere complexitatea lucrărilor și diametrul conductei, s-a impus sistarea furnizării apei, în intervalul orar 12.30 – 16.30.

Astfel, în intervalul orar mai sus menționat, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zonele:Tomis Nord, Boema, Tic Tac, Tomis III, Anadalchioi, cei de pe strada Poporului – tronsonul cuprins de bd. Tomis șistr. M. Viteazu, bd. Al. Lăpușneanu – porțiunea delimitată de bd. Tomis și str.Nicolae Iorga, precum și cei arondați punctelor termice aferente.

În continuare traficul auto rămâne restricționat pe prima bandă decirculație de pe bd. Tomis, pe o porțiune de aproximativ 30 m – sensul de mers dinspre str. Tulcea spre Tomis III.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp.