20 aprilie 2024

Haideţi să îl ajutăm pe Sergiu să revină acasă, la cei doi copii ai săi! Tânărul de 33 de ani are nevoie de fiecare leu pe care îl puteţi dona!

Un tânăr de 33 de ani, din Mangalia, Sergiu Roibu, are nevoie de susţinerea noastră, a tuturor. Sergiu suferă de osteită, o boală ce îl va costa unul dintre picioare. Pentru operaţii şi protezarea ulterioară, Sergiu are nevoie de foarte mulţi bani.
Un prim ajutor l-a primit de la patronii Restaurantuli Casa Alba, din Mangalia, care au donat, în conturile sale, toate încasările din 14 august. Aceştia au postat, pa pagina de socializare a unităţii, următorul mesaj: Sergiu are 33 de ani, din care aproape 25 de ani i-a petrecut în spital, începând de la 8 luni. Are peste 30 de operații, deoarece a suferit de o boală numită Olie Maladie. Piciorul lui rămânea scurt cu jumătate din lungimea lui, pentru asta s-a operat toată viața pentru a-și alungi piciorul pentru a fi la egalitate cu celalat picior. Când în sfârșit a reușit să își egaleze picioarele, după atâția ani, ultima operație i-a lăsat o amprentă dureroasă in viața lui. S-a îmbolnăvit cu o infecție osoasă cu stafilococ auriu, numită Osteită. Această boală nu are tratament, însă îți dă două variante, ori îți amputezi piciorul, ori mori. Tu alegi.
El a ales să trăiască, a ales sa rămână un tată în viață alături de cei 2 copii ai lui.
Ziua lui este pe 14 August, haideti sa ii facem cadou lui Sergiu de ziua lui o sansa la viața!
Are nevoie de bani pentru a merge in Anglia, pentru amputare, operație și pentru o proteza performanta.
Fiecare 1 leu contează, pentru el este o balanța între viață și moarte. Haideti sa îl ajutam sa câștige lupta cu viața.
Pentru cei care vor ajuta, el vă va mulțumi personal printr-un video din sala de operație, după operație.
IBAN LEI: RO27BREL0005504811570100
Swift: BRELROBU
Cont Lire
Short Code: 040075
Account Number: 33816301
Revolut: 0722616969
Beneficiar: Roibu Sergiu Dorel