25 aprilie 2024

Autoturism cu numere false şi neînmatriculat, depistat în localitatea Cotu Văii. Şoferul avea permisul de conducere anulat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, pe raza localității Cotu Văii, un cetățean român în vârstă de 50 de ani care avea permisul de conducere anulat. Bărbatul conducea un autoturism neînmatriculat, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare erau false.

În data de 25.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă au oprit pentru control, pe raza localității Cotu Văii, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de către un cetățean român în vârstă de 50 de ani.
S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că are permis de conducere anulat, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat, plăcuțele cu numerele de înmatriculare fiind false.
În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o cu permisul de conducere anulat și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere de înmatriculare false.