CAMPIONATUL NAŢIONAL DE KARATE STILUL „SHITO-RYU”

Duminică 14.10.2012 la Centrul Olimpic de la Izvorani, Ilfov, se va desfăşura Campionatul Naţional de Karate stilul „Shito-Ryu”, organizat de Federaţia Română de Karate (WKF), preşedinte Adrian Popescu-Săcele, secretar general Vasile Manea. Campionatul se organizează la probele de Kata (luptă imaginară) şi Kumite (luptă sportivă), pentru copii 6-11 ani şi tineret 16-20 ani, individual şi pe echipe.

De la C.S. „Marea Neagră” Constanţa, participă 4 sportivi, care vor participa la problele de la individual. Sportivii participanţi sînt următorii:

-Gidu Ioan Zal, 18 ani, la Kumite individual, la categoria 65 kg.

-Bocai Tudor, 11 ani, la Kumite la categoria 40 kg şi la Kata individual.

-Ştefan Mardarie Iulian, 11 ani, la Kumite individual, la categoria 45 kg.

-Bocai Vlad, 7 ani, la Kata individual.

„Sportivul Ioan Zal Gidu a obţinut titlul de campion naţional la juniori în luna martie, dar la această probă vor participa şi sportivi seniori cu vîrstele cuprinse de 19-20 ani. Proba la „tineret” fiind considerată una dificilă, cu mulţi participanţi la categoriile de greutate datorită grupării juniorilor de 16-17 ani, cu seniorii de 18, 19 şi 20 de ani. Sperăm ca acesta să obţină un rezultat bun, care să-l propulseze în lotul naţional de tineret şi seniori al României. Sportivii Tudor Bocai  şi Mardarie Iulian Stefan nu au mai participat la concursurile de Karate din anul 2009, iar Vlad Bocai este la primul concurs de acest gen. Sperăm ca aceştia să aibă o comportare bună şi să capete experienţă în vederea concursurilor viitoare. Menţionăm că o perioadă de 2 ani sportivii clubului nu au mai participat la campionatele de Karate, datorită unor probleme avut cu arbitrajele în toamna anului 2009“, a declarat presedintele CS „Marea Neagra“, Florin Iordanoaia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*