24 aprilie 2024

Spitalul extinde sectia de pediatrie

Spitalul Municipal Mangalia doreşte să îşi reorganizeze o parte a secţiilor de specialitate. În acest sens, consilierii locali au aprobat reamenajarea unor spaţii din cadrul spitalului, în vederea prestării de servicii medicale în condiţiile cerute de legislaţia în vigoare. Într-o notă înaintată de conducerea unităţii medicale primăriei se arată că, pentru amenajarea ambulatoriului de pediatrie s-a conturat soluţia mutării serviciului de ambulanţă în Pavilionul „A“, în spaţiul fostei centrale termice, după reamenajarea acesteia. Extinderea Pediatriei este mai mult decât binevenită, aglomeraţia creată îndeosebi în timpul sezonului estival în această secţie, extrem de de neîncăpătoare, fiind deja legendară.

Totodată, pe termen lung, conducerea spitalului doreşte construirea unui spaţiu care va îngloba toate cabinetele din ambulatoriul de specialitate al unităţii, lângă aripa de nord a Pavilionului „B“, precum şi laboratoarele de specialitate. Spaţiul ar urma să aibă aproximativ 670 mp. „Cu excepţia cabinetului de pediatrie, care este deja desemnat în clădirea secţiei de pediatrie, prin mutarea ambulanţei, celelalte cabinete nu funcţionează în spaţii adecvate, grupate, cu facilităţi obligatorii“, se arată în expunerea înaintată de conducerea spitalului către consilierii locali.

1 thought on “Spitalul extinde sectia de pediatrie

  1. asta nu-i nimic! de cateva zile s-au pus camere de luat vederi ,interfoane ,se vor „baga”cartele ptr.personalul medical,se vor darama si zidi pereti,se vor plati comisioane si spagi-alo stegarescule -cat banu’la tov.manager?10%-20%?! Multumim din inima usl-ului iubit! propun ca in loc de spitalul municipal mangalia sa scriem Penitenciarul Municipal Mangalia-regim semideschis. Niculescule ,ai fost un fraier!

Comments are closed.