29 martie 2024

Goldterm-ul are dispecerat ce preia reclamatiile contribuabililor

Cetatenii urbei, care au de reclamat defectiuni ale sistemului de furnizare a agentului termic, asigurat de SC Goldterm, firma ce apartine Consiliului Local Mangalia, o pot face la numarul de telefon 0752448199.

5 thoughts on “Goldterm-ul are dispecerat ce preia reclamatiile contribuabililor

  1. Motivul lipsei de căldură: filtre infundate, colmatate şi pompe distruse din cauza combustibilului inferior achiziţionat. Orice altă argumentaţie este gargară „independentă”.

  2. Am sunat la dispecerat pentru o sesizare si nu am primit nici un raspuns plauzibil,cu alte cuvinte degeaba ni s-a pus acest numar la dispozitie.Am ramas cu promisiunile din campanie si atat asa ca multumim domnului primar!

  3. Ultima găselniţă pentru lipsa căldurii: un inginer, din ăia vechi, a profitat de încrederea acordată şi a dereglat centralele. Avem promisiunea că vor fi aduşi specialişti de la Constanţa că în localnici nu se mai poate avea încredere. Toată populaţia Mangaliei nu se ocupă decât de dezinformare şi sabotare a noii şi nevinovate conduceri.
    Iartă-ne dom primar dar frigul ne tulbură răbdarea şi ne aduce mereu în minte promisiunile făcute cu gura plină şi de nădejdea cu care am contribuit la înscăunarea domniei tale.

Comments are closed.