16 aprilie 2024

Diplome si ajutoare financiare pentru varstnici

23 de vârstnici din Mangalia au fost răsplătiţi, astăzi, cu diplome de onoare şi ajutoare financiare de către primarul urbei, Cristian Radu. Astfel, cincisprezece persoane ce au împlinit 70 de ani, şase cu vârsta de peste 80 de ani şi două ce au depăşit 90 de ani, au primit, din partea edilului local, diplome de onoare şi sume de bani cuprinse între 350 de lei şi 400 de lei.

Pe lângă aceştia, trei familii ce aniverseaza 50 de ani de la căsătorie, au fost răsplătite cu buchete de flori şi un ajutor financiar de 200 de lei.

„Este un eveniment fericit, atunci când îmi revine deosebita plăcere să ofer, în semn de recunoştinţă, un mic dar acestor oameni, de la care avem multe de învăţat, fiecare dintre noi. Avem nevoie de dumneavoastră şi dorim să vă ajutăm pentru că meritaţi, aţi muncit o viaţă întreagă şi nu aţi fost, poate, răsplătiţi aşa cum ar fi trebuit”, a precizat primarul Cristian Radu.

5 thoughts on “Diplome si ajutoare financiare pentru varstnici

  1. as dori sa citesc si sa aflu care sunt cele 23 pesoane si pe ce criterii s-au ales?Nu ar fi bine afisarea listei sau este secret?

  2. Chiar daca stiti pe ce criterii s au ales nu veti fi multumiti niciodata .Nu cred ca sunt printre ei matusile primarului si nici cei superfavorizati de ex primarii

  3. Stati asa putin. Bani au primit toti care trebuia , doar cu festivitatea erau cele 23 de persoane adica au primit in plus o diploma. care e problema ?

Comments are closed.