28 martie 2024

Consilierii locali, la prima sedinta ordinara din acest an (video)

Consilierii locali s-au întrunit, astăzi, în şedinţa ordinară pe luna ianuarie. Printre proiectele de hotărâre propuse pe ordinea de zi s-au numărat aprobarea preluării cu titlu gratuit de către CL a pachetului de acţiuni reprezentând 2% din capitalul social al CNAPM S.A. Constanţa, aprobarea achiziţionării şi implementării unei platforme de informare şi atenţionare rapidă  a locuitorilor oraşului Mangalia, precum şi majorarea de la 200 de lei la 400 de lei, a sumei acordată persoanelor care împlinesc 50 de ani de căsătorie.

S-a mai decis desemnarea lui Leonard Tănase ca membru al CL în CA al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia, schimbarea titulaturii din „Protoieria Mangalia” în „Protoieria Callatis”,  alături de invalidarea referendumului local desfăşurat pentru stoparea exploatării gazelor de şist şi mandatarea primarului de a proceda la evaluarea Secretarului Municipiului Mangalia.

Alte proiecte aflate pe ordinea de zi ce au primit girul aleşilor locali au mai fost: revocarea unor repartiţii de locuinţe, novarea unor contracte de concesiune şi stabilirea unor măsuri referitoare la autorizarea lucrărilor de construire la locuinţele situate în blocuri. În cadrul şedinţei CL s-a dezbătut transferul unei suprafeţe de teren din administrarea S.A.D.P.P. către Ministerul Administraţiei şi Internelor – Garda de Coastă,  suplimentarea domeniului privat al Municipiului Mangalia şi aprobarea metodologiei de vânzare a unor terenuri ce aparţin domeniului privat al municipalităţii.

Pe ordinea suplimentară de zi s-a aflat şi cedarea Centralei Termice nr. 11 (în prezent dezafectată) către Asociaţia Sportivă Callatis Mangalia.

1 thought on “Consilierii locali, la prima sedinta ordinara din acest an (video)

Comments are closed.