29 martie 2024

Prosperul om de afaceri Nae Negrea ramane fara locuinta de la primarie

Aleşii locali au decis amânarea unui proiect de hotărâre privind revocarea unor repartiţii ale unor locuinţe deţinute de primărie. Proiectul, ce va fi, probabil, reintrodus pe ordinea de zi a unei şedinţe viitoare a Consiliului Local, face referire la revocarea repartiţiei lui Geli Erol, pentru locuinţa situată în Olimp, strada Trandafirilor, bl. C3, alături de revocarea unei locuinţe similare, a lui Ioan Negrea, în imobilul C2, din aceeaşi staţiune.

Potrivit referatului ce a stat la baza proiectului de hotărâre amânat de consilieri, Geli Erol ar fi încălcat condiţiile de închiriere al imobilului din Olimp (acesta fiind obligat să nu depăşească termenul limită al platei chiriei de 90 de zile), acumulând un debit de 1.123,69 lei şi datorii la asociaţia de proprietari.

În ceea ce îl priveşte pe cel de al doilea nominalizat în proiectul de hotărâre, Ioan Negrea, acesta este fost consilier local, fost preşedinte al PDL Mangalia si fost director al SC Neptun-Olimp. Potrivit referatului primăriei, apartamentul deţinut de fostul consilier, „la momentul repartizării avea destinaţia de locuinţă de serviciu, iar în prezent domnul Ioan Negrea deţine şi alte proprietăţi cu destinaţia de locuinţă pe de-o parte, iar pe de altă parte şi-a pierdut calitatea pe care o avea la momentul încheierii contractului de închiriere, în acest caz existând temei legal de reziliere a contractului“.

Ioan Negrea deţine locuinţa închiriată de la Primăria Mangalia din 31 octombrie 2000. Potrivit certificatului de atestare fiscala atasat proiectului de hotarare, Ioan Negrea detinea, in 2009, mai multe imobile (cladiri si terenuri) in Municipiul Mangalia.

6 thoughts on “Prosperul om de afaceri Nae Negrea ramane fara locuinta de la primarie

  1. Romania.
    Oamenii vad salariile imense ale parlamentarilor dar nu vad sumele de mii de ori mai mari insusite de acestia in 4 ani de mandat. Oamenii vad un politist arestat ca a facut cine stie ce treaba minora dar nu vad ce afaceri necurate face in afara legii. Oamenii vad ca un fost prim ministru este arestat ca si-a pus termopane dar nu vad ca la acea vreme controla totul in materie de lovele.
    Oamenii vad ca Nae avea o biata garsoniera la un camin dar nu vad cate apartamente ,, de stat,, a facut cadou unor amante.
    Oamenii sunt prosti.
    Dar…Oamenii voteaza.

  2. Foleanu a primit casa pe merit a invatat cand altii umblau beti prin carciumi si a muncit foarte mult. Asa ca se merita sa o cumpere si ei ca ceilalti. Observ ca sunt foarte multi moldoveni sau tarani pripasiti pe aici de pe alte meleaguri care vor domne casa in dauna alor nostri. Daca se poate si servicii. Baiii parvenitilor in Mangalia ca si in Anglia ploua. Stati acasa ca e mai bine. Noi abia avem case pentru ai nostri.

Comments are closed.