18 aprilie 2024

Talhari specializati in smulgerea cerceilor, prinsi de politistii din Mangalia

La data de 11 februarie a.c., în urma extinderii cercetărilor faţă de O. Răzvan-Florian, de 25 de ani, din Mangalia şi G. Aurel, de 41 de ani, din localitatea Niculiţel, judeţul Tulcea,  poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au stabilit faptul că aceştia sunt suspectaţi de săvârşirea a încă cinci infracţiuni de tâlhărie având ca mod de operare smulgerea cerceilor din urechi, fapte înregistrate şi rămase iniţial în evidenţe, cu autor necunoscut.

Reamintim că, la data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, în urma activităţilor specifice, i-au depistat pe O. Răzvan Florian, de 26 de ani, din Mangalia şi G. Aurel de 42 de ani, din localitatea Niculiţel, judeţul Tulcea, suspectaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni comise cu violenţă.

În sarcina celor două persoane au fost probate şi reţinute de către poliţişti săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie, comise în luna decembrie 2012, respectiv ianuarie 2013. Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, ulterior arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.