29 martie 2024

89 de asociatii si 4 agenti economici, notificati pentru debite la caldura

In data de 21.02.2012, S.C. GOLDTERM MANGALIA S.A., in calitate de furnizor de energie termica pentru Municipiul Mangalia, a transmis notificari unui numar de 89 de Asociatii de proprietari si 4 societati comerciale, in vederea achitarii sumelor restante aferente facturii de energie termica emise pentru consumul lunii decembrie.

Termenul limita de plata este data de 27.02.2013.

Nerespectarea termenului de plata sus mentionat, va duce automat la sistarea furnizarii energiei termice pana la achitarea in totalitate a obligatiei de plata restante, cat si a cheltuielilor ocazionate cu debransarea si rebransarea locurilor de consum din asociatie.

Va multumim pentru intelegere.

S.C. GOLDTERM MANGALIA S.A.

8 thoughts on “89 de asociatii si 4 agenti economici, notificati pentru debite la caldura

  1. gindeste cineva daca oameni din Mangalia mai au bani de mincare,ca sa achite la zi factura de intretinere, nu cred ca in curind o sa mai aveti de la cine sa incasati ca multa lume se va debransa.Orasul asta este mort din multe puncte de vedere,o sa vedeti oameni care isi vor pune capat zilelor ca nu mai au cu ce trai.

  2. da’ e bine ca tuciuriii vin in continuare dupa pachete si ajutoare sociale. fara munca ca le da curu’n greu.

  3. Cit tupeu trebuie sa ai sa ameninti oamenii cu sistarea caldurii cind factura la intretinere este de 10-11 milioane lei?! Goldterm o vaca de muls care inainte se numea Callatis Therm.

  4. cine dracu are de plata 10-11 milioane? da ce, are palat?,hai mai lasati-o jos ca macane .De regula bransati la caldura au ramas cam cei care isi mai pot permite sa plateasca sau cei care primesc subventii mari, asa ca primaria sa-si plateasca datoriile la GOLDTERM si sa nu faca economii pe spatele nostru, devine foarte clar nu se da caldura primatia nu plateste subventii…..

  5. Pt Mike. Chiar directorul Georgescu a recunoscut ca exista facturi in valoare de 10-11 milioane lei pt luna ianuarie!

  6. eu sunt o persoana care am la incalzire suma de 88o ron ,restul este apa rece,femeia de serviciu ,etc,si am doar doua camere.Vi se pare putin?

  7. ca sa nu imi tremure curu in casa mie si cupiilor am lasat caloriferele non-stop.asa ca am 2 giga si ceva adica 8,2 mil la caldura.ce dreaq e asa de greu de calculat nene mike?sau oi fi un pui de constantean de ala de prin primarie carele te doare la basca de jegosii din mg?

    1. adauga mai multe elemente asociatie ,bloc,factura daca tu ai platit 820lei la caldura, din gura spun si eu ca am platit 1500 lei la 2 camere care da mai mult ….

Comments are closed.