25 aprilie 2024

Recidiva: sedinta de consiliu tinuta la secret, departe de ochii presei

Postarea aceasta ar fi trebuit să conţină un material de presă despre o şedinţă a Consiliului Local Mangalia – publică şi perfect transparentă.

Din păcate, şedinţa, ce a avut loc ieri, la un local de alimentaţie publică din localitate, printre tăvi, fripturi, mici şi bere şi fumul de ţigară al clienţilor, nu a fost anunţată presei. Tocmai de aceea, nu vă putem oferi amănunte despre punctele arzătoare la ordinea zilei, ce nu au suportat amânare şi nici prezenţa mass media, votate de cei pe care i-aţi trimis să vă reprezinte pe dumneavoastră, cetăţenii municipiului Mangalia.

4 thoughts on “Recidiva: sedinta de consiliu tinuta la secret, departe de ochii presei

  1. Da ce are Membulat de ii convoaca Radu pe consilieri numai la ea? Le place viata de circiuma? De ce va mai mirati ca nu se anunta sedintele? O fi inceput imparteala terenurilor!!!

  2. Au filmat cei de la televiziunea locala jumatate din sedinta si au prins cam atunci cand se certau. Scriu ca nici ei nu au fost anuntati

  3. Pai ce facusi Radule? Te-am votat si acum scuipi pe votul nostru? Noi cetatenii simpli de ce nu suntem anuntati sa venim si noi la sedinte sa vedem ce se discuta? Parca erau publice inainte! Ne faci sa regretam ca ti-am dat ajutor sa ajungi primar?

Comments are closed.