Scenă de 14.000 mp, pentru concerte estivale, în stațiunea Venus

Ziua Muncii, sărbătorită la data de 1 Mai și Sfintele Paști vor da startul unor manifestări cultural-artistice de amploare în Mangalia și stațiunile din sudul litoralului. Primarul Cristian Radu a declarat, pentru „Editia de Sud” că, în prezent, se lucrează la calendarul evenimentelor ce vor fi organizate începând cu 1 Mai, însă ne-a dezvăluit că manifestările vor fi foarte atractive, pe lista de invitați aflându-se și interpreți străini cunoscuți.

În perioada imediat următoare, va fi organizată o licitație publică deschisă, în vederea concesionării unui teren cu o suprafață de 14.000 metri pătrați, situat în stațiunea Venus, pe care va fi amplasată o scenă permanentă, care va găzdui spectacole pe parcursul întregului sezon estival. În principiu, manifestările vor avea loc în fiecare week-end, deoarece numărul turiștilor crește considerabil la sfârșitul săptămânii.

5 Comments

  1. bravo primare,tine-o pe chindii si spectacole, k peste 4 ani urmatorul primar sa faca iar imprumuturi sa-ti plateasca tie cheltuielile…

  2. Taman ce ne trebuie! Al doilea Tusac. Petreceri si paranghelii, in timp ce orasul e plin de gropi, de ciini, gunoaie, praf, santuri. Nu mai spun de creditele pe care le-a facut primarul in cirdasie cu consilierii.

  3. Taman ce ne trebuie! Al doilea Tusac. Petreceri si paranghelii, in timp ce orasul e plin de gropi, de ciini, gunoaie, praf, santuri. Nu mai spun de creditele pe care le-a facut primarul in cirdasie cu consilierii.

  4. Bai tartane tu chiar nu pricepi ca treaba asta aduce bani atat la buget prin concesiune cat si in buzunarul cetatenilor ? Bine.. cetatenii care muncesc pe microbuze , taxi , beach baruri sau alte tarabe ori trasuri . Ca pentru puturosii care nu le place munca nu prea sunt. Decat la ajutoare sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*