28 martie 2024

Campanie de dezinsecţie la Mangalia

Primăria Mangalia a demarat, începând din această dimineaţă, o campanie de dezinsecţie la nivelul municipiului. Echipe ale unei firme specializate în dezinsecţie şi deratizare au pornit, la pas, în mai multe zone ale oraşului, răspândind soluţia pentru stârpirea căpuşelor, puricilor, omizilor, furnicilor, muştelor, ţânţarilor şi altor dăunători.

Soluţia utilizată este un insecticid cu un spectru extrem de larg de acţiune, K-OTHRINE EC25, conceput pentru o eficacitate maximă în condiţii de securitate a spaţiului tratat, fără restricţii la aplicarea pe vegetaţie. Potrivit specialiştilor ce se ocupă cu dezinsecţia la Mangalia, substanţa va avea un efect activ de 60-90 de zile, în funcţie de condiţiile meteo.

Zonele în care se va acţiona împotriva insectelor sunt Portul Turistic, Parcul Balnear, arealul din preajma Primăriei, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Aleea Teilor, sensul giratoriu, Biobaza, Moara, Barăcile.

6 thoughts on “Campanie de dezinsecţie la Mangalia

  1. o initiativa foarte buna,bravo ,lucrurile bune trebuiesc laudate

  2. poate „deparazitati ” si zecile de patrupede de pe faleza caini ,pisici si alte mergatoare

  3. Bravo baieti, ne scapati de capuse! Poate ne scapati si de balarii si comunitari si faceti si putina curatenie prin oras!

  4. am un caine de 3 luni si i-am dat drumu in fata blocului,in 10 secunde i s-au inegrit picioarele de capuse!!!pe b-dul 1 decembrie!inspre garnizoana nu stiu daca s-a facut dezinsectie ca n-am fost acasa zilele asteaa,daca da..multumim de initiativa!

  5. pebtru un oras cat al nostru nene dezinsectia se face cu avionu nu cu parceluta.la acelasi pret.

Comments are closed.