28 martie 2024

Şedinţă de îndată cu rectificări de buget. Clubul de fotbal a primit 400.000 de lei pentru salarii şi accederea în Divizia „C“

Consilierii locali au aprobat, în urmă cu câteva momente, în cadrul unei şedinţe de îndată, Organigrama Regiei Autonome Gospodărire Orăşenească, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC. Goldterm SA pe anul 2013, regulamentul de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie şi contractele de management aferente funcţiilor de conducere ale aceleiaşi societăţi, alături de rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Consiliului Local pentru anul în curs.

Totodată, consilierii au votat, în unanimitate, contractul de asociere cu Asociaţia Sportivă „Callatis“ Mangalia (echipa de fotbal a localităţii). Contractul are ca obiect sprijinirea echipei locale de fotbal, în vederea dezvoltării acestui sport în Mangalia. „Oraşul Mangalia contribuie la această asociere cu suma de 400.000 de lei din bugetul local, pe anul 2013“, după cum se arată în contract. Potrivit consilierilor locali, jumătate din sumă va merge către salariile restante ale jucătorilor, în timp ce, cealaltă jumătate, va fi folosită de club „pentru accederea în Divizia C“.

2 thoughts on “Şedinţă de îndată cu rectificări de buget. Clubul de fotbal a primit 400.000 de lei pentru salarii şi accederea în Divizia „C“

  1. Ce bine e sa lucrezi cu statul, se impart miliardele asa de usor. Orasul e ingropat in gunoaie, balarii, ciini iar astia isi impart bani cum vor muschii lor.

Comments are closed.