Pe surse: Un antrenor de Lupte lasă sportul pentru administraţie. Daniel Ioniţă, noul Şef al Corpului de Control Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, în ultima perioadă, mai multe concursuri de angajări, marea majoritate pentru funcţii de conducere. Unul dintre cele mai recente a fost concursul pentru ocuparea funcţiei de Şef al Serviciului Corp Control, din cadrul Direcţiei Poliţia Locală. Proba scrisă s-a desfăşurat pe data de 12 iunie, la ora 10.00, iar în data de 14 iunie a avut loc interviul candidaţilor/candidatului admişi.

Potrivit surselor noastre, în urma evaluărilor, noul Şef al Serviciului Corp Control, din cadrul Direcţiei Poliţia Locală ar fi Daniel Ioniţă, antrenor principal la Federaţia Română de Lupte Libere Feminin.

Stabilit în Bucureşti, Daniel Ioniţă (din Mangalia, potrivit contului său de facebook) se alătură unei pleiade de angajaţi în funcţii de conducere şi execuţie din Constanţa şi zonele limitrofe judeţului, primii ca să dea o lecţie colegilor „nepregătiţi” din Mangalia, iar ceilalţi ca să arate colegilor, veniţi în timpul administraţiilor trecute, că nu mai sunt la modă.  

Primăria Municipiului Mangalia a mai organizat, pe 9 iunie, concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de Director executiv a Direcţiei Turism şi Servicii Publice, Director executiv a Direcţiei Achiziţii şi Programe de Dezvoltare, Şef al Serviciului Juridic şi Şef al Serviciului Organizare Evenimente. Vom reveni.

(sursa foto: facebook.com)

6 Comments

  1. Corect,dar se stie clar si cine l-a sustinut.E cazat in hotelul lui Luca deci e omul lui doar nu degeaba a bagat bani in campania lui Radu.

  2. Este cea mai buna metoda de a ne invarti in jurul cozii. In mod normal trebuie pus unul care cunoaste problemele si care odata pus sef sau sefa stie sa indrepte neregulile din trecut care pana acum nu le-a putut indrepta din cauza intereselor. Unde s-a procedat asa rezultatele sunt evidente. Cand aduci pe cineva nou o iei de la cap , cei vechi de ciuda nu vor avea niciodata interesul sa ii arate ce e de facut. La sania care vrei sa iti aduca bani nu pui conducator de haita un caine din afara

  3. Felicitari noului sef al departamentului corpului de control!De ce ne cramponam in discutii de genul:”E cazat in hotelul lui Luca ” putea fi omul lui Tusac , Iorgus , poate chiar al lui Basescu ! Daca omul e capabil si a obtinut prin examen postul ,care-i problema??? Important este ce va urma ! Sunt sigur ca vor fi schimbari in bine in orasul nostru! Tot respectul pentru oamenii cu studii !

  4. ce studii are omu nene?studii in muieri halterofile?lasa-ne… nea primaru din mangalia nascut in ploiesti cu studii la palas si facultate in bucuresti si locuinta in constanta a adus niste necunoscuti de prin bucuresti si constanta si i-a postat in functii cheie.timp in care amaratii care s-au luptat in campanie pentru el stau si mor de foame si sunt de rasu oamenilor lui tusac si iorgus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*