Au început „bătăile“ electorale: tânăr agresat pentru că împărţea fluturaşi

A început campania „murdară“ la Mangalia. În urmă cu câteva zile, un tânăr din localitate, ce împărţea „fluturaşi“, în care erau arătate cheltuielile făcute de Mihai Claudiu Tusac pentru „distracţia“ de 1 Mai, a fost agresat de mai mulţi indivizi.

„Există o reclamaţie înregistrată la noi, la Poliţia Mangalia, prin care tânărul afirmă că a fost lovit de Florinel Roşcăneanu, zis Piciu, precum şi de o altă persoană, pe care, în acel moment nu a recunoscut-o. Evenimentul a avut loc într-o scară dintr-un bloc de pe strada Sirenei. În prezent efectuăm cercetări pentru loviri şi alte violenţe, urmând să îl identificăm şi pe cel de-al doilea vinovat“, ne-a declarat comisar şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei Mangalia.

Vicepreşedintele PDL Mangalia, Paul Foleanu, condamnă orice manifestare violentă în campania electorală: „Dacă pentru un lucru atât de inofensiv ca acela de a împărţi nişte fluturaşi, în care erau dezvăluite cheltuielile enorme făcute de Tusac din bani publici pentru 1 Mai, un tânăr a fost bătut, nu se ştie până unde va escalada situaţia în plină campanie. Condamnăm astfel de gesturi şi sperăm ca poliţia să îşi facă datoria până la capăt, iar vinovaţii să plătească potrivit legii“.

5 comments for “Au început „bătăile“ electorale: tânăr agresat pentru că împărţea fluturaşi

Comments are closed.