Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din mun. Constanța!

În vederea executării lucrărilor de remediere a uneiavarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe stradaIon Lahovari nr. 102 din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJAS.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de str. Panait Moșoiu și Constantin Dobrogeanu Gherea, astăzi– 04 mai 2021, în intervalul orar 08.30 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonaa fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizareatraficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări,întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conductasub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile createparticipanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipeleRAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în modoperativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mairapid și în cele mai bune condiții.

Lasă un răspuns