19 martie 2024

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitatea Costinești!

 

 

În vederea executării lucrărilor de reabilitare a conductelor de aducțiune de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din localitatea Costinești, județul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, vineri – 13 mai 2022.

 

În intervalul orar 08.00 – 17.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Catedrala Tineretului, Smochinului, Nucilor, Vișinilor, Cireșului, precum și cei de pe străzile adiacente. 

 

Investiția face parte din Contractul de Lucrări 12 – Reabilitarea conductelor de aducțiune apă brută și apă potabilă, reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, stație nouă de pompare apă uzată și conducta de refulare aferentă, reabilitare conducte de refulare existente, din comuna Costinești, județul Constanța, în valoare de 21.012.869,38 lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).  

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.        

Biroul de Comunicare