3 mai 2024

Claudia „Cream“ Pavel a rămas fără terenul de 1.000 metri pătraţi. Consilierii spun că artista are destui bani din cântări

Claudia Pavel, alias „Cream“, cântăreaţa din originară din Mangalia, ce a fost numită cetăţean de onoare al urbei în aprilie 2012, nu a primit cei 1.000 de metri pătraţi ce i s-ar fi cuvenit odată cu titlul acordat de fostul Consiliu Local.

Aleşii locali reuniţi, ieri, în şedinţă ordinară, au decis că interpreta va rămâne cu titlul, dar nu îi va fi alocat terenul ce ar fi trebuit să îl primească, potrivit unui regulament al primăriei. „Avem atâţia oameni amărâţi în Mangalia, care ar fi bucuroşi să primească acest teren. Pentru munca pe care o prestează aceasta fată ia destui bani“, a declarat consilierul Ion Mincă.

Claudia s-a născut pe 19 octombrie 1984, la Mangalia. La 7 ani a început să ia primele lecţii de muzică, iar la 15 ani era cooptată în grupul „Candy“. La 17 ani porneşte în cariera solo, ulterior urmând cursurile de actorie la Facultatea de Teatru si Film, clasa Virgil Ogăşanu. Claudia a fost o prezenţă constantă la Festivalul „Callatis“. Printre melodiile binecunoscute ale interpretei se numără: „Candy“, „Închide ochii“ (feat. Marius Moga), „Jumătatea mea“ (feat. Simplu), „Nu din prima seară“ (feat. CRBL), “Don’t missing you“.

În 2011 Claudia s-a stabilit în Los Angeles. Este logodită cu un afacerist american şi are un băieţel, Noah, de doi ani.

1 thought on “Claudia „Cream“ Pavel a rămas fără terenul de 1.000 metri pătraţi. Consilierii spun că artista are destui bani din cântări

  1. Consiliul Local sa fie atent cui acorda titlul de cetatean de onoare sau sa nu il mai dea deloc, de vreme ce nu e in stare sa respecte obligatiile ce decurg in urma acestui gest. Este rusinos pentru oras, face festivitati, dai titluri si diplome si apoi dai inapoi… ca sunt oameni amarati in Mangalia stim cu totii, dar onoarea unui om sta in respectarea cuvantului/gestului dat/facut. Sigur, Claudia are bani, dar e vorba numai de respectarea unei promisiuni aici. Iar pentru oamenii amarati se fac destule lucruri, ajung sa cred ca incurajam lenea, nemunca…ca s-au cam obisnuit sa stea si sa li se dea. Trebuie identificate adevaratele cazuri sociale, oameni bolnavi, inapti de munca, copii cu boli grave sau cu deficiente, batrani singuri si neajutorati…Dar deja ne scufundam in alta discutie.

Comments are closed.