6 mai 2024

Sportivii Callatis Fight Club Mangalia au obţinut şase medalii la o competiţie naţională de Jiu Jitsu Brazilian

jiu jÎn perioada 15-17 iulie, ACS Callatis Fight Club Mangalia a fost gazda Summer Campului intern de Jiu Jitsu Brazilian ediţia a II-a, tabără care a reunit un număr de 57 de sportivi din Bucureşti, Brăila, Galaţi, Bârlad, Constanţa şi Mangalia.

Pe perioada celor 3 zile, antrenamentele au fost coordonate de către: George Grigore – centura maron, Daniel Cernat – centura maron şi liderul grupării Daos, Florin Cernat – centura maron.

Sâmbătă 18 iulie, ACS Callatis Fight Club Mangalia a participat la concursul de Jiu Jitsu Brazilian, desfăşurat la Constanţa: BJJ Tomis Open , cu o echipă de 6 sportivi, reuşind să câştige 6 medalii, după cum urmează:

Aur :    Ciprian Ficiu – categoria open master.

Argint: Lucian Popescu – categoria – 88 master;

Ciprian Ficiu – categoria – 76 master;

Vlad Ciobu – categoria – 80 juvenil.

 

Bronz : Alexandru Macău – categoria – 88 adulţi;

Vlad Stancu – categoria – 88 juvenil.

Antrenorul George Trandafirescu a declarat pentru “Ediţia de Sud” că este mulţumit de reuşitele sportivilor clubului din Mangalia, astfel că toate reprezentările la competiţii se încheie cu obţinerea unor locuri fruntaşe. “Doresc să mulţumesc întregii echipe de la ACS Callatis Fight Club Mangalia pentru efortul fizic şi financiar depus în ultima perioadă şi celor care au ignorat accidentările şi au continuat să fie alături de noi pentru a ne menţine o echipă sudată şi puternică pe plan naţional”, a spus antrenorul.