Campania de curăţenie, iniţiată de Polaris, continuă în staţiuni!

Astăzi, dimineaţă, conform planificării, echipele societăţii Polaris au demarat campania de curăţenie generală în staţiuni după ce zilele trecute s-a intervenit în cartierele din municipiu. Directorul Polaris Mangalia, Florin Jianu a declarat pentru „Ediţia de Sud” că echipele trimise pe teren mătură şi strâng gunoaiele aruncate la voia întâmplării, care au acaparat în special, spaţiile verzi.

Ca şi anii trecuţi, principala problemă o reprezintă deşeurile menajere şi resturile provenite de la materialele de construcţii ce sunt aduse în staţiuni cu camioanele şi apoi descărcate în pădure, ori în zonele centrale, chiar pe spaţiile verzi! Această „modă” datează de ani buni, cei în cauză preferând să umple spaţiile verzi cu gunoaie în loc să încheie contract cu firma de salubrizare, iar din această categorie fac parte atât persoane fizice, cât şi agenţi economici, mai ales hotelieri.

De altfel, această amplă campanie este primul gest făcut la nivel local pentru realizarea unui aspect îngrijit al staţiunilor, având în vedere faptul că sezonul estival 2018 stă să înceapă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*