Actualitate

3 comments for “Actualitate

 1. Taur
  5 februarie 2016 at 20:18

  Santierul naval este in pericol,au inceput sa de-a afara muncitorii cu perioada determinata din lipsa de contracte usor,usor vor trece si la ceilalti chiar si la dmh.

 2. Geo
  5 februarie 2016 at 20:26

  Asa este,au contracte pana la sfarsitul anului,daca nu mai „prind” contracte santierul se duce de rapa,coreenii vor sa plece,va fi dezastru pt oamenii care vor ramane fara munca!

 3. elena
  8 noiembrie 2016 at 15:03

  Astazi am avut parte de un eveniment ce mi-a lasat o stare de gandit …Nu am crezut ca daca ma aflu intr-o Biserica pot sa am frisoane pentru linistea mea.In Biserica Nasterea Maicii Domnului de pe str Negru-Voda (langa Liceul Industrial Banescu) apare cam mereu un individ consumator de licori bahice,,care-si pune la incercare muschii printre enoriasii acestei Parohii.Intra in Sfanta Biserica si sare pur si simplu la bataie cu te miri cine,,,cu batrani,la strana cu dascalii,copii sunt speriati ca -i loveste,la preoti sare cu amenintari(a spart crucea de pe Sfanta masa la un maslu).Astazi parca a fost prea mult,,,dupa ce a dat un cap in plina figura dascalului si alovit niste oameni nevinovati,Parintele Budu a iesit in fata noastra si ne-a dezvaluit niste lucruri incredibile ! A fost atacat pe strada ,masin lovita,sotia imbrancita si ca; nu are nici un sprijin ! Politia l-a sfatuit sa se constituie parte civila intr-un proces si sa-si ceara drepturile!!! Oameni buni pentru ce platim taxa de LINISTE(uitativa pe impozitul la casa )politia comunitara este platita din banii nostri.politia nu-si face treaba chiar ca astepta sa vada o mortaciune ? Oricand poate intra cu un cutit sa se razbune pe oricine-l opreste .Mama lui traieste un calvar, este asistata social,operata de cancer la san, doarme prin fata blocului,pe la vecini, ia pus cutitul la gat,,, ce asteptati !

Lasă un răspuns