25 aprilie 2024

Polaris M Holding Constața și Liga Studenților de la Universitatea Ovidius au ecologizat Campusul Universitar

Comunicat de presă

🔹Ne-am bucurat să răspundem inițiativei demarată de Liga Studenților – Universitatea “Ovidius”, de a sprijini actiunea de ecologizare, care s-a desfășurat ieri, 25 martie, în Campusul Universitar. Acțiunea face parte din proiectul “Ecompetiția” care se desfășoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie. Locațiile alese pentru următoarele două acțiuni sunt plaja Reyna și Parcul Tăbăcărie.

🔹Polaris s-a alăturat voluntarilor și a sprijinit această acțiune cu saci, manuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare și reciclare.

🔹Timp de două ore, cei 36 de voluntari au adunat aproximativ 40 de saci de deșeuri, demonstrând că prin implicare putem schimba mediul în care trăim.

🔹Acțiunea de astăzi s-a derulat și alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților – Universitatea „Maritimă” din Constanța și Interact Mangalia.

🔸Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat acestui acțiuni ce vizează protejarea mediului împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil.