18 octombrie 2024 11:38

Dorinel Colgiu, directorul Goldterm Mangalia și un apropiat al primarului Radu, adus ÎN CĂTUȘE la audieri la DNA Constanța

Dorinel Colgiu, actual director al Goldterm Mangalia, dar și angajat al primăriei „cu contract parțial de muncă” și fost membru în CA Șantierul Naval 2 Mai Mangalia, binecunoscut ca un prieten apropiat al primarului urbei, Cristian Radu, a fost adus, în cătușe, la DNA Constanța, pentru audieri.

Pe surse, aceasta ar fi fost vizat, azi, de un flagrant al procurorilor DNA.

În același dosar ar fi vizați și directoarea Direcției de Turism, Ana Maria Gheorghe și fostul director de achiziții, George-Didi Călin, city manager al municipiului, precum si un alt angajat al primăriei.

Dorinel Colgiu, fost jurnalist la o televiziune constănțeană și venit la Mangalia o dată cu echipa de campanie a actualul primar, s-a remarcat, la nivel local, prin influența pe care a avut-o și continuă să o aibă în cadrul actualei administrații locale.

Anul trecut, Dorinel Colegiu obținea venituri oficiale de circa 12.000 de lei LUNAR: director al Golderm, angajat al primăriei și membru în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai.

2023

2024

Declaratie

FOTO: Ziarul Amprenta

Pe aceeași temă:

Primarul Cristian Radu si sfătuitorul său, Dorinel Colgiu, două exemple de bugetari cu mare succes în afaceri… personale!