19 septembrie 2024 22:09

Hoți din Năvodari prinși după mai multe spargeri în Vama Veche

Pe 2 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 Poliție Vama Veche-2 Mai, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 25 și respectiv 32 de ani.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat și a unei infracțiuni de distrugere.

Astfel, la data de 25 iulie a.c., cei doi ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, ar fi distrus camera de supraveghere video și ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 5.000 de lei.

Ulterior, la data de 2 august a.c., ar fi pătruns în incinta unei pensiuni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Năvodari, o parte din bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate.

Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 2 august a.c., au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.