20 septembrie 2024 2:15

Îmbrânceli și jigniri pe holurile Primăriei Mangalia. Șeful Poliției Locale și un angajat al instituției s-au certat la cuțite. A fost depusă o plângere

Un incident cel puțin neplăcut ar fi avut loc astăzi în Primăria Mangalia, între un angajat al Poliției Locale și șeful acestuia.

Potrivit martorilor la incident, pe holurile primăriei ar fi avut loc o altercație între S.P., angajat la Poliția Locală, care l-ar fi deranjat pe șeful Poliției Locale, Laurențiu Zamfir.

„S.P. ar fi intrat în Primăria, la etajul I, se plimba și comenta prin fața secretariatului, deranjându-l pe șeful Poliției Locale. A început un scandal acolo, se auzeau cum se jigneau și comentau. Au ajuns la etajul al II-lea certându-se. La un moment dat S.P. a părăsit instituția și ar fi plecat”, ne-au declarat surse din primărie.

Din informațiile noastre, S.P. ar fi depus o plângere la Poliția Mangalia.

UPDATE:

IPJ Constanța ne-a transmis următoarele:

La data de 9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați, prin plângere, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic de un altul.

Cercetările in acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun.