20 septembrie 2024 0:34

Vlad Pascu rămâne după gratii. Judecătorii din Mangalia i-au RESPINS cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu

Cu puțin timp în urmă judecătorul Carmen Claudia Berevoescu a respins cererea lui Vlad Pascu de a-și petrece perioada următoare acasă, în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă.

Iată soluția magistratului:

Respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Matei Vlad Pascu, cetăţenia română, studii 12 clase, necăsătorit, fără loc de muncă, fără antecedente penale, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Obligă inculpatul Pascu Matei Vlad la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 100 lei. Cu drept la contestaţie pentru inculpat și pentru procuror, în termen de 48 de ore de la comunicarea prezentei. 

Pe aceeași temă:

Vlad Pascu, față în față cu judecătorul: „De la șocul suferit am atacuri de panică, vreau să fiu consultat de specialiști”