19 septembrie 2024 19:36

FOCURI de armă trase asupra unui restaurant din Mangalia! „Pistolarii” au încercat apoi să treacă granița pe la Vama Veche

Foc de armă

Foc de armă

În  această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele a doi bărbați.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și distrugere.

Perchezițiile au avut loc în municipiul Mangalia și comuna 23 August.

Astfel, în urma administrării probatoriului în dosar a rezultat că, la data de 9 august a.c., în jurul orei 05.00, cei doi bărbați, aflați într-un autoturism, ar fi provocat distrugeri geamurilor unui restaurant din municipiul Mangalia, folosind o armă cu bile.

La data de 19 august a.c., bărbații au fost depistați în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în timp ce ar fi încercat să treacă granița.

În urma efectuării perchezițiilor a fost ridicată o armă neletală cu bile metalice.

Totodată, autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

FOTO cu rol ilustrativ