18 octombrie 2024 15:23

(VIDEO) Adrian Cuculis: „Vlad Pascu vrea sa dea vina pe medicul rezident de la Mangalia pentru infirmitatea uneia dintre victime!”

Adrian Cuculis

Adrian Cuculis

Avocatul Adrian Cuculis a făcut, la Mangalia, o serie de declarații referitoare pe marginea apărării lui Vlad Pascu. Avocații acestuia ar vrea să inducă ideea că, de fapt, tinerii ar fi rămas infirmi din cauza unui medic de la Mangalia.

„Amânarea procesului era previzibilă. Suntem șocați că, după ce am așteptat 2-3 luni, INML dă un răspuns șocant, mai ales în ceea ce privește raportul în cazul tinerei rănite grav: leziunile traumatice au determinat infirmitatea.

Lucrurile devin și mai șocante în ceea ce privește obiecțiunile lui Vlad Pascu: se spune că infirmitatea Cristinei Ionescu ar fi fost provocată de medicul rezident de la Spitalul Mangalia, atunci imediat după accident. Este o ipoteză absolut halucinantă. Problematic este și raportul de expertiză medico-legaă, care arată că a intervenit o infirmitate. Nu putem spune că este o simplă infirmitate, ci una extrem de gravă”.

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat, din nou, pentru 15 noiembrie, la orele 10.00.

Lasă un răspuns