6 februarie 2023

Stiri

1 thought on “Stiri

 1. Corul de copii „Callatis” din Mangalia la festivitatea de premiere a Campionatului European feminin de șah
  În seara zilei de 7 iunie s-a desfășurat la Mamaia în cadrul hotelului Comandor premierea participantelor la CE feminin de șah. Titlul continental a revenit sportivei Anna Ushenina (Ucraina), fostă campionană mondială, medaliile de argint și bronz au revenit sportivelor Sabrina Vega Gutierrez (Spania) și Antoaneta Stefanova (Bulgaria).
  Au participat 112 șahiste din 27 de țări, iar competiția a fost urmarită live pe internet de zeci de mii de iubitori ai șahului, constituind totodată o excelentă promovare a litoralului românesc.
  În cadrul festivității de premiere, corul de copii „Callatis” dirijat de prof. Traian Broască a prezentat 4 cântece care au fost foarte bine primite de către public. Tinerii interpreți au cântat pe 4 voci cu o deosebită virtuozitate, energia și expresivitatea acestora încântând pe cei prezenți care au aclamat la scenă deschisă și și-au exprimat aprecierile față de acest moment artistic deosebit.
  Federația Româna de Șah mulțumește corului „Callatis” și prof. Traian Broască pentru prezența atât de apreciată la această festivitate!

  Vladimir Danilov
  Maestru Internațional Secretar General FRȘah

Lasă un răspuns

This site is protected by wp-copyrightpro.com