24 aprilie 2024

Fratele adjunctului ADPP Mangalia a preluat şefia Poliţiei Locale

De câteva zile, Poliţia Locală Mangalia are un nou director. Este vorba despre Mihai Angelescu, care, săptămâna trecută a susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al poliţiştilor locali. Surse neoficiale spun că proaspătul director este nimeni altul decât fratele directorului adjunct al ADPP Mangalia, Dragoş Angelescu.

Potrivit contului său de facebook, Mihai Angelescu a studiat la Liceul Teoretic „Ovidius“ din Constanţa şi a urmat cursurile Universităţii Agrare de Stat din Republica Moldova.

(sursa foto: facebook.com).

10 thoughts on “Fratele adjunctului ADPP Mangalia a preluat şefia Poliţiei Locale

  1. Acum si voi… Dati in gat manariile? Poporul trebuie sa fie prost, infometat, si dezinformat. Secretul unei vieti fericite!

  2. Pe cand un cetatean din Mangalia nascut crescut aici care cunoaste problemele si nu trebuie sa mai piarda cativa ani sa o ia de la inceput ?

  3. Cetatenii din Mangalia si anume tinerii care mai sunt nu au loc in priamrie ca a trebuit sa aduca de la Constanta. Niste hoti conduc orasul asta.

  4. DE fraieri fara experienta si pregatire specifica are nevoie Radu ca sa nu ii spuna cat de prost este si care este vocea strazi: Radule lasa-ne.Suntem intr-o situaie jalnica in care 70% din populatia Mangaliei il plange pe Iorgus.Inca o data am fost pacaliti de o clica de derbedei din Constanta.

  5. Ce fata de prost are domnul comandant.Stau si ma intreb mangaliotilor cum ati ales in campania electorala un mincinos care nu a facut nimic pentru Mangalia si a populat-o cu tot felul de specimene gen Angelescu si fratii.Angelescu se zice ca nu are nici-un fel de studii si ca diploma ar fi falsa.

Comments are closed.