2 mai 2024

Megaconstruct aduce locuitorilor din Municipiul Mangalia confort şi eficienţă, prin racordarea la reţeaua de gaze naturale

Megaconstruct, distribuior si furnizor de gaze naturale, raspunde pe deplin cerintelor tuturor locuitorilor din Municipiul Mangalia si statiunile Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp si Cap Aurora prin serviciile sale, prestate cu ajutorul propriei echipe de specialisti, oferind confort si calitate la preturi care tin cont de nevoile clientilor.

Activitatea Megaconstruct are la baza parteneriate durabile si de incredere cu clientii sai, preocupandu-se in permanenta de adaptarea serviciilor la cerintele acestora, dovada fiind si numarul tot mai mare de solicitari de racordare la reteaua de gaze naturale.

Pe langa avantajele racordarii la reteaua de gaze, societatea pune la dispozitia clientilor sai si servicii de interventie rapida pentru remedierea defectelor si servicii de verificare si revizie a instalatiilor de utilizare.

Racordarea la sistemul de distributie a gazelor naturale este un proces care se desfasoara in mai multe etape, Megaconstruct fiind alaturi de clientii sai incepand de la proiectarea si executia instalatiei de racordare si pana la punerea in functiune a instalatiei de utilizare.

Persoanele interesate de racordarea la reteaua de gaze naturale trebuie in primul rand sa

depuna o cerere de acord de acces, urmand ca ulterior sa se parcurga toate etapele stabilite de reglementarile legale in vigoare pentru a beneficia de furnizarea gazelor naturale.

In acest sens, sunt asteptate la sediul Megaconstruct S.A din Municipiul Mangalia, Str.Rozelor nr.8, bloc R4, scara A, parter, ap.3, intre orele 8:00-17:30, de luni pana vineri, unde echipa de profesionisti Megaconstruct ofera solicitantilor toate informatiile necesare si suport pentru a facilita demersurile privind racordarea la reteau de gaze naturale si realizarea instalatiilor de utilizare.

Odata pusa in functiune instalatia de racordare si instalatia de utilizare clientul poate sa beneficieze de caldura, apa calda si combustibil pentru gatit.

Incalzirea locuintei cu gaze naturale este cea mai sigura si practica alegere.
In urma incheierii unui contract individual de furnizare gaze naturale, fiecare consumator va putea sa isi gestioneze in mod eficient consumul, beneficiind de flexibilitate in ceea ce priveste nivelul cantitatii de gaze naturale consumate.

Putand sa isi seteze consumul de gaze naturale in functie de nevoi, consumatorul va avea implicit si un control asupra costurilor facturilor.

Astfel clientii isi pot crea singuri conditiile care sa le ofere cel mai sporit confort  avand posibilitatea de a regla temperatura pe care doresc sa o aiba atat in casa cat si la apa calda.

Alegand un aragaz  ce functioneaza cu gaze naturale consumatorii pot gati  fara a mai exista riscul de a ramane fara gaz in butelie.
Nu in ultimul rand, optimizarea spatiului reprezinta un mare castig alegand gazele naturale pentru sistemul de incalzire.

In acest mod nu va mai fi nevoie de un loc de depozitare a combustibililor, intrucat sistemele moderne de incalzire cu gaze sunt construite compact, iar centralele se monteaza pe perete, asezarea lor fiind posibila in aproape orice incapere.

Avantajele utilizarii gazelor naturale sunt confirmate  de interesul crescut manifestat de locuitorii Municipiul Mangalia si din statiunile Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp si Cap Aurora care isi doresc o viata mai confortabila, fara grija asigurarii surselor de incalzire fiind cunoscut faptul ca solutia cea mai eficienta si sigura de incalzire a locuintei este alimentarea cu gaze naturale.

Racordarea la reteaua de gaze naturale ofera beneficiarilor avantaje reale deoarece gazele naturale sunt un combustibil mai ieftin comparativ cu alti combustibili, reprezinta o sursa energetica eficienta, sigura, comoda nu produce reziduuri fiind un combustibil curat, nepoluant, fara a fi nevoie de depozitare la locul de consum.

In prezent reteau de distributie din Municipiul Mangalia este suficient de dezvoltata pentru a putea prelua cu usurinta conectarea unui numar mare de utilizatori.
Pana in prezent, Megaconstruct SA are in derulare peste 350 de contracte privind racordarea la sistemul de distributie a gazelor naturale incheiate cu persoane fizice si peste 50 de contracte incheiate cu persoane juridice, printre care hoteluri, restaurante din Municipiul Mangalia si cele 15 puncte termice apartinand Goldterm.

Echipa de profesionisti Megaconstruct este in fiecare moment la dispozitia clientilor sai si raspunde cu promptitudine oricarei solicitari.

Informatii suplimentare se pot obtine si la numerele de telefon la numarul de telefon 0341/145848 sau vizitand site-ul www.megaconstruct.ro.