24 aprilie 2024

Cursuri de igienă

Societatea „Callatis-Med.Inf.SRL“, cu sediul în Mangalia, str. Oituz nr. 80, Bl. O16, ap. 3, organizează cursuri pentru instruirea personalului în domeniul „Noţiuni Fundamentale de Igienă“, conform Ordinului nr. 1225/24.12.2003, pentru personalul din următoarele categorii de unităţi:

–         servicii de producţie, depozitare, transport şi comercializare a alimentelor, inclusiv alimentaţie publică şi a colectivităţilor;

–         servicii de curăţenie în unităţi de asistenţă medicală, colectivităţi de copii şi tineri, unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc);

–         producţia şi distribuţia apei potabile, producţia apei îmbuteliate;

–         servicii de îngrijire corporală (cosmetică, frizerie, manichiură, pedichiură, masaj etc);

–         servicii tip dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare.

Cursul are o durată de 12 ore, se desfăşoară în sala de curs de la sediul firmei de formare din str Oituz, nr. 80, bl. O16, ap. 13 sau, la cererea solicitantului, la sediul acestuia.

Preţul cursului este funcţie de numărul de persoane, astfel:

–         80 lei/persoană – până la 20 de persoane;

–         75 lei/persoană – pentru 20-50 de persoane;

–         70 lei/persoană – peste 50 de persoane.

Cursul este susţinut de profesionişti şi formatori specialişti în domeniul igienei şi se finalizează cu o diplomă de absolvenţi, recunoscută de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Educaţiei şi are o valabilitate de 3 ani, conform legilor în vigoare.

Pentru relaţii suplimentare şi înscrieri puteţi apela următorul număr de telefon: 0241.755.334.