Poliţiştii de la Rurală nu au avut somn noaptea trecută

În noaptea de 21/22.02.2015, în cadrul unei acţiuni organizate, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia l-au depistat pe M. M. L., de 18 ani, din sat Dulcesti, comuna 23 August, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Pecineaga, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată din data de 24.05.2013. În autoturism se afla şi proprietarul autoturismului, acesta fiind cercetat pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi pentru încredinţarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, la ora 01.45, poliţiştii au depistat în flagrant, pe raza localităţii 23 August, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani care sustrăseseră roata dreapta spate de la un autoturism parcat.

Prejudiciul de aproximativ 300 lei a fost recuperat in totalitate cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4.

În cauze au fost întocmite dosare penale.