Ciprian Broască şi Marius Saioc, patru medalii de aur la Capionatul Balcanic de la Istanbul

Cei doi campioni ai Mangaliei la atletism, Ciprian Broască şi Marius Saioc au bifat patru victorii la Campionatul Balcanic Indoor 2015, ce a avut loc la finele săptămânii trecute la Istanbul. Marius Saioc a obţinut câte două medalii de aur la săritura în lungime şi triplu salt, în timp ce Ciprian Broască a urcat pe primul loc de pe podium la săritura în lungime şi la cea în înălţime.

Efortul celor doi este cu atât mai notabil cu cât au reuşit să îşi asigure participarea la Capionatul de la Istanbul strict din resurse proprii.

1 comment for “Ciprian Broască şi Marius Saioc, patru medalii de aur la Capionatul Balcanic de la Istanbul

 1. Bolek
  7 martie 2015 at 21:57

  Performanţă: Florentina Marincu, bronz la săritura în lungime
  Performanță extraordinară obținută de o sportivă din România, în vârstă de 18 ani, la Campionatele Europene de sală de la Praga, în condiţiile în care ţara noastră nu a mai câștigat nicio medalie la atletism din 2011.

  Florentina Marincu s-a clasat, sâmbătă, pe locul al treilea în proba de săritură în lungime la CE de sală de la Praga, după Ivana Spanovici (Serbia) și Taroum Moguenara (Germania).

  De asemenea, în cadrul aceleiași competiții Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4.

  Cea mai bună săritură a Florentinei Marincu a măsurat 6,79 metri, performanţă cu care a cucerit medalia de bronz a probei, după încercări la 6,59 metri, 6,60 metri, 6,70 metri, şi două ratări.

  Asa ca sa ne mai lase broasca cu 5 metri ai lui cu care oracaie pe toate canalele. Oricum nu il ajunge pe Colesniuc la laudarosenie si grandomanie. Nu ca ar avea vreo legatura , s-a u deschis niste cabinete psihiatrice.

Comments are closed.