Anunţ RAJA

Ca urmare a finalizării lucrării începute noaptea trecută, la Eforie Nord, de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitate, consumatorii afectaţi vor avea apă la robinete mai repede decât fusese anunţat. În aceste condiţii, se estimează ca, până la ora 16,00, toţi abonaţii din Eforie Nord vor avea apă la presiuni normale.

 

La Agigea, unde se execută o lucrare similară, de racordare a magistralei de alimentare cu apa nou montată la sistemul centralizat de distribuţie, toţi consumatorii din localitate vor avea apă la ora anunţată, 23,00.

 

Reamintim că cele două lucrări se execută în cadrul Programului Operaţional de Mediu, programul “Reabilitare şi extindere reţele apă/canal, reabilitare staţii de pompare apă potabilă şi apă uzată / localitatea Eforie”, în valoare de 19,4 milioane lei (5,55 milioane lei -contribuţia SC RAJA SA), respectiv “Extinderea şi reabilitarea reţelei de apă potabilă şi canalizare şi o staţie de pompare ape uzate nouă – localitatea Agigea”, a cărui valoare este de 9,56 milioane lei (2,73 milioane lei – contribuţia SC RAJA SA).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*