18 aprilie 2024

În Piaţa Sud, va fi amenajată o hală pentru comercializarea cărnii de miel

mieiÎn zilele următoare, în Piaţa Sud, ADPP Mangalia va amenaja un spaţiu de comercializare a cărnii şi carcaselor de miel. Tot din acest loc, consumatorii vor putea achiziţiona organe de miel şi alte produse necesare pregătirii preparatelor specifice Sărbătorilor Pascale. Până când hala va fi deschisă, cei care doresc să se aprovizioneze din timp cu carne de miel, o pot cumpăra din hala aflată în incinta Pieţei Centrale, unde se vinde cu 25 de lei/kg.

De asemenea, carnea de miel şi ied se vând şi în oborul ce funcţionează duminica, numai că în multe dintre cazuri marfa nu este avizată de către medicii veterinari. În plus, aceasta este comercializată în condiţii improprii, pe marginea drumului, la discreţia prafului şi noxelor maşinilor ce traversează zona.

Reprezentanţii ADPP Mangalia ne-au declarat că după încheierea Sfintelor Sărbători de Paşti, pieţele din oraş vor fi închise, pe rând, pentru curăţenia generală de primăvară. Spaţiile destinate comercializării legumelor şi verdeţurilor vor fi igienizate, se va zugrăvi şi vopsi unde este cazul. În acelaşi timp, se vor executa lucrări de dezinsecţie şi deratizare.