27 aprilie 2024

Un ultim omagiu adus plutonierului major Florentin Bucur

BUCUR FLORIAN 1Echipa pompierilor militari constănţeni a mai pierdut un camarad. Luni, 14septembrie 2015, a încetat din viaţă, la vârsta de 37 ani plutonierul major BUCUR FLORENTIN.

Născut la data de 10 iunie 1978, în municipiul Medgidia, FLORENTIN (cred că este mai personal aşa) a ales să urmeze cariera militară în anul 2006, când a fost încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, din sursă externă. În toţi cei nouă ani de activitate, aceasta a îndeplinit funcţia de subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia, încadrând, deopotrivă autospecialele de stingere şi de prim ajutor calificat.

Ca şi salvator, Florentin Bucur şi-a făcut datoria cu pricepere, curaj şi mult devotament, participând la numeroase misiuni în care şi-a smuls semenii din ghearele morţii.

Din nefericire, o afecţiune medicală i-a curmat viaţa mult prea devreme. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a mai pierdut un bun profesionist, cu adevărate calităţi de salvator, confirmate de pregătirea dovedită în gestionarea situaţiilor de urgenţă.

Trupul neînsufleţit al colegului nostru a fost depus astăzi la Capela „Casa Şerb” din municipiul Medgidia (în vecinătatea cimitirului), iar înmormântarea va avea loc joi, 17 septembrie 2015.

Cu profund respect, pompierii militari constănţeni adresează familiei îndurerate, sincere condoleanţe.

Rămas bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!