26 aprilie 2024

Săptămâna legumelor și fructelor donate” la Grădiniţa nr. 3 Mangalia

Ca în fiecare an, la final de noiembrie, cadrele didactice ale Grădiniţei nr. 3 Mangalia, coordonate de director prof. Gela Ivaşcu și Asociatia de Părinţi „Primii 3 Paşi“, reprezentată de preşedinte Slagiana Praisu, şi-au unit eforturile pentru a fi alături de cei care au nevoie de ajutor, contribuind la desfășurarea cu succes a campaniei „IMG_2569.

Activitatea, coordonată de ed. Marinela Mancut, responsabil SNAC, s-a bucurat de implicarea cadrelor didactice ale grădiniţei, reprezentanților Asociatiei Părinţilor „Primii 3Paşi“ – care au promovat campania, i-au îndrumat pe cei care au dorit să doneze și au ajutat la transportul legumelor și fructelor către beneficiari – alături de Asociaţia Muncitoarele Pioase „Sf. Iosif“, Centrul Social Sf. Mina şi Şcoala Sanatorială.IMG_2566

„Varietatea și cantitatea produselor colectate au fost impresionante, ceea ce demonstrează dorința tuturor de a veni în sprijinul semenilor lor, de a aduce bucurie în sufletul acestora. Vrem să mulţumim, pe această cale, tuturor celor care s-au implicat în această activitate dedicată celor greu încercaţi de soartă“, ne-a declarat directorul Grădiniţei nr. 3 Mangalia, Gela Ivaşcu.