26 aprilie 2024

Continuă acţiunea de montare a ornamentelor de Crăciun

vlcsnap-2015-12-12-09h38m46s281La Mangalia este în curs de finalizare acţiunea de montare a ornamentelor de Crăciun. Pe arterele principale ale oraşului au fost fixate, deja, câteva sute de astfel de instalaţii, dar şi figurine luminoase, menite să bucure locuitorii municipiului în pragul sărbătorilor de iarnă. Potrivit reprezentanţilor primăriei, luminiţele aparţin atât Adminstraţiei Domeniului Public şi Privat Mangalia, cât şi unei firme de specialitate.

Acţiunea de montare a demarat la începutul lunii şi încă nu a fost finalizată. Cele mai multe figurine luminoase au fost amplasate în zona centrală a oraşului, pe artera cea mai circulată. Se pare că rezultatul este unul satisfăcător, cetăţenii oraşului fiind prezenţi, în fiecare seară, în faţa primăriei, pentru a admira ornamentele.

Primăria Mangalia recunoaşte că mulţi mangalioţi, încântaţi de ornamentele din centrul urbei, au solicitat astfel de decoraţiuni şi pe străzile lor: “Ca în fiecare an, am încercat să aducem locuitorilor oraşului un pic din lumina sărbătorilor de iarnă. Faţă de anii precedenţi, am reuşit să acoperim o suprafaţă mai mare cu lumini decorative. Este adevărat că nu am ajuns pe străzile mai mici şi, pentru acest lucru ne cerem scuze cetăţenilor, însă acţiunea de montare a ornamentelor va continua şi în zilele vlcsnap-2015-12-12-09h37m27s453următoare, astfel încât, la final, toată lumea să fie mulţumită”, ne-a declarat directorul adjunct al ADPP Mangalia, Dragoş Angelescu.