26 aprilie 2024

Sărbători de iarnă magice, la Liceul Teoretic „Callatis”

Timp de două zile, 17-18 Decembrie 2015, Liceul Teoretic „Callatis” a îmbrăcat haine de sărbătoare și a dat startul Sărbătorilor de iarnă magice.

După ce au decorat liceul cu ornamente de iarnă, reprezentanții Consiliului Elevilor (gimnaziu și liceu) au oferit colegilor, părinților și cadrelor didactice două Serbări magice de Crăciun. Momentele artistice deosebite susținute de elevii talentați au insuflat tuturor celor prezenți Magia Crăciunului. Prezent la evenimente, Moș Crăciun a oferit daruri artiștilor, de sacul acestuia ocupându-se reprezentanții Asociației de Părinți.

În spiritul Crăciunului, elevii și părinții au participat la Campania umanitară Dăruiește bucurie într-o cutie! Experimentând bucuria de a dărui, spiridușii Moșului au donat o cantitate impresionantă de jucării, jocuri educaționale, rechizite, cărți, dulciuri și fructe. Prezenți la Serbarea de Crăciun, 10 copii de la Centrul de Plasament Delfinul -Agigea, au primit de la Moș Crăciun darurile pentru toți cei 54 de copii din centru. Totodată, 25 de preșcolari de la Grădinița Socială Mangalia și 25 de persoane în etate de la Căminul de Bătrâni Mangalia au fost beneficiarii acestei campanii umanitare, coordonată de psiholog Carmen Faliboga.