25 aprilie 2024

Constantin Bârboră, exclus din PMP Mangalia!

Prof. Constantin Bârboră, candidat al PMP la fotoliul de primar al Mangaliei, a fost exclus din această formaţiune, pe listele căreia, săptămâna viitoare, urma să fie numit consilier local. Într-o scrisoare adresată, cu puţin timp în urmă, pe Facebook, alegătorilor săi şi intitulată „Nu m-au lăsat să vă reprezint!“, prof. Bârboră spune că, exclus fiind din rândul partidului, îşi va pierde locul de consilier local.

„De fapt pierd ocazia de a-mi realiza proiectele, de a avea un cuvânt de spus şi de a-i reprezenta pe oamenii din Mangalia aşa cum le-am promis“, arată prof. Bârboră.
„Mulţi oameni m-au întrebat de ce PMP?
Pentru că am crezut că este un partid nou, format din oameni care n-au mai făcut politica în proporţie de 80%, avându-i ca mentori pe cei cu experienta. Din păcate, se dovedeşte faptul ca acesti mentori nu fac altceva decat sa actioneze dupa vechile obiceiuri in care selectia se face pe baza de nepotisme. Mi s-a reprosat ca rezultatele de la alegeri au fost slabe, dar in conditiile acestea se impunea sa raspunda doar presedintele organizatiei sau tot biroul.
Persoana care imi va lua locul in Consiliul Local va fi acea persoana care va executa ordinele, fiind demna de toata mila pentru ca se impune pe principiul „daca voi nu ma vreti eu va vreau”!
Uita ca cei 4 ani de mandat vor trece foarte repede, iar dupa aceea tot restul vietii va raspunde moral pentru aceasta lipsa de respect fata de alegatori.
Vom vedea daca isi va respecta obligatia de a pune in practica proiectele PMP Mangalia pentru care o echipa intreaga a muncit.
Astazi, avem dovada clara a faptului ca nu se doreste schimbarea pentru binele oamenilor,dovada faptului ca alegatorii nu sunt respectati pentru optiunile lor, ca se fac jocuri politice bazate pe nepotisme, care n-au nicio legatura cu oamenii.
Prin aceasta atitudine se creeaza viitorul electorat anti-vot!
Ce încredere mai pot avea alegatorii ca votul le va fi respectat si va conta cu adevarat?
Am fost un candidat incomod inca de la inceputul campaniei, nu am cedat presiunilor, dar se pare ca nu este nevoie ca oameni ca mine în PMP.
II avertizez pe toti fostii mei colegi din PMP, actuali consilieri ai PMP, viitori candidati din partea PMP sa reflecteze la toate aceste lucruri si sa se intrebe daca nu cumva maine va fi randul lor!
In Incheiere doresc sa va multumesc tuturor celor care m-ati sustinut ,celor care ati crezut in mine,in proiectele mele si in echipa mea!“

Prof. Constantin Bârboră s-a abţiunut, deocamdată, de la alte comentarii, declarându-ne că locul său va fi luat de factorii decizionali de la Constanţa.