Platformă tip peridoc căutată în Italia, descoperită în Eforie Nord

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă o platformă tip peridoc declarată furată de autorităţile din Italia.

În data de 20.07.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate, în urma căreia au identificat, în localitatea Eforie Nord, o platformă despre care exista informaţia că este furată.

Verificările au stabilit că platforma în cauză, folosită de cetăţeanul român S.A., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, este căutată de autorităţile din Italia, fiind declarată furată.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a cumpărat platorma de la un cetăţean român, fără a cunoaşte faptul că aceasta ar fi furată.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat platforma, evaluată la aproximativ 4.500 de lei, la sediul Gărzii de Coastă şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 Cod Penal.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*