26 aprilie 2024

JURIUL GALEI HOP 2016

Mai sunt doua saptamani pana la intalnirea cu Gala Tanarului Actor – HOP la Vox Maris Costinesti. Un loc al inceputurilor pline de idealuri, al energiilor creatoare. O competitie fara adversari.
Cei 29 de tineri concurenti, aspiranti la unul dintre premiile HOP, vor primi sfaturi, indrumari din partea unui juriu pe masura talentului lor. Pentru ca diminetile Galei HOP vor incepe la o „Cafea… cu juriu” – intalniri zilnice, ca-ntre colegi, dincolo de bariera concursului.
La finalul celor 4 (patru) zile de competitie, juriul format din SANDA MANU – regizor si profesor universitar, DORINA CHIRIAC – actrita, ANDREI si ANDREEA GROSU – regizori, SORIN LEOVEANU – actor si OFELIA POPII – actrita, vor stabili ierarhiile. Ei sunt „decidentii” urmatoarelor premii ale Galei HOP:
Premiul „Stefan Iordache” – Marele Premiu al Galei Tanarului Actor HOP
Sectiunea individual:
Premiul pentru cel mai bun actor
Premiul pentru cea mai buna actrita
Sectiunea grup:
Premiul „Cornel Todea” – Premiul pentru cea mai buna trupa de actori
Premiul „Sica Alexandrescu” – Premiul special al juriului (incepand cu a V-a editie)
In cadrul Galei Tanarului Actor – HOP se mai acorda si urmatoarele premii:
Premiul pentru prestanta si rostire scenica – acordat de actrita Dorina Lazar
Premiul VOX MARIS – acordat castigatorului Marelui Premiu
Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF” – incepand cu editia 17, regizorul si producatorul de film TUDOR GIURGIU acorda unuia dintre concurentii Galei HOP sansa de a face parte din programul „10 pentru FILM la TIFF”
Premiul PUBLICULUI – premiu decis in perioada 5 – 8 septembrie, de catre publicul larg care urmareste live transmisia competitiei si care, cu un simplu click, isi voteaza favoritii. 
Aflati mai multe despre participantii din acest an la Gala Tanarului Actor vizitand www.galahop.ro.
Puteti fi alaturi de ei si pe contul oficial de Facebook al Galei (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) si pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).