27 aprilie 2024

Între orele 8.30 – 10.00, RAJA a mai înregistrat 22 de sesizări din Mamaia, Agigea şi Cumpăna

 

În intervalul orar 08,30 – 10,00 din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au mai înregistrat  22 de reclamatii primite din municipiul Constanta, Eforie Nord, Mamaia, Agigea, Cumpana si Navodari. Cele mai multe sesizari – 15 au venit din municipiul Constanta din zonele: statiunea Mamaia – zona Butoaie, zona Cazino; B-dul Al. Lapusneanu (intrare Sat Vacanta), B-ul Mamaia (Lic. Energetic), Zona Faleza Nord, zona Piata Ovidiu –Muzeul de Istorie, B-dul Ferdinand

Un numar de 4 sesizari au fost inregistrare in Eforie Nord, pe B-dul Traian si Tudor Vladimirescu si cate o sesizare la nivelul localitatilor Agigea –Varianta spre Techirgiol, Cumpana – Str. G. Cosbuc, Navodari- str. Garii.

Si in Cernavoda, in zona de jos a orasului, se actioneaza cu 2 motopompe si o vidanja alaturi de echipele de interventie ale Primariei Cernavoda si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare. Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Facem un apel catre toţi abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924.